Blogger news

3 Mayıs 2018 Perşembe

Clash Royale Hakkında Bilgi


Clash Royale bir taktik strateji oyunudur. Oyunda kazanabilmeniz için tüm karakterlerin, büyülerin ve yapıların özelliklerini bilmeniz gerekmektedir. Clash Royale oyununda her kartın karşı karta karşı avantajları ve dezavantajları vardır. Onun için öncelikle kartları sınıflara ayırmak ve özelliklerini anlamak gerekmektedir. Clash Royale oyununda 3 sınıfa ait kartlar bulunur. Bunlar Karakterler, Büyüler ve Kuleler. Şimdi sırasıyla temel karakterlerin özelliklerini inceleyelim.


Karakterler:Havada yada karada hareket edebilen vuran ve düşman kulesine belirli bir zamanda ulaşabilen birimlerdir. orudunuzun çoğu bu kahramanlar üzerinde olacaktır aksi taktirde kulelerinizi savunamazsınız.


Büyüler: Direk hedeflediğiniz bölgeye giderler amaçlarında kesin sonuç alırlar çünkü önlerine birşey çıkma ihtimali yoktur kule almadada düşman karakterleri yoketmektede gayet etkildiir. tabi sizi kahramanlarınıza nazaran çok daha az savunur ve iksir maliyeti biraz yüksektir.


Kuleler: Sadece savunma amaçlı kullanılır etkili bir savunma  gereci olsada destenizde saldırıya ihtiyacınız olduğunda sizi yarıyolda bırakabilir. ama her destede 1 tane olması kazanma oranınızı yükseltecektir.


Yazar Hakkında

Yazar bilgileri yazılacak.

0 yorum:

Düzenleme Kod Blogcum Tasarım : BloggerMotion

Yukarı Çık